Agenda

In de agenda vindt u een overzicht van concerten waarin muziek van Hendrik Andriessen en/of Albert de Klerk wordt uitgevoerd. Het betreft zowel concerten die door de Andriessen/De Klerk Stichting worden georganiseerd (concerten met een blauwe achtergrond) als concerten die door anderen worden georganiseerd.

Voert u binnenkort muziek uit van Andriessen en/of De Klerk? Laat het ons weten via adkstichting@gmail.com, dan nemen we het concert op in ons overzicht.

Bakenessergracht

Van Veldhoven & Havinga

11 februari 2022 | St. Josephkerk Haarlem | 20.00 uur

Sopraan Klaartje van Veldhoven en organist Matthias Havinga presenteren op vrijdag 11 februari 2022 hun nieuwe cd. Daarop werken van onder meer Hendrik Andriessen, Henk Badings en Rosy Wertheim.  Het concert in de Haarlemse St. Josephkerk begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, na afloop is er een collecte. U dient zich vooraf aan te melden via dit formulier. Of stuur een mail naar adkstichting@gmail.com en geef aan hoeveel plaatsbewijzen u wilt reserveren.

Organisator: Andriessen/De Klerk Stichting

Een initiatief van:
Andriessen/De Klerk Stichting
Willemstraat 12
8601GH Sneek
adkstichting@gmail.com

Ontvang onze Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie en wetenswaardigheden over de Andriessen/De Klerk Stichting. Inschrijven nieuwsbrief >>