Agenda

In de agenda vindt u een overzicht van concerten waarin muziek van Hendrik Andriessen en/of Albert de Klerk wordt uitgevoerd. Het betreft zowel concerten die door de Andriessen/De Klerk Stichting worden georganiseerd (concerten met een blauwe achtergrond) als concerten die door anderen worden georganiseerd.

Voert u binnenkort muziek uit van Andriessen en/of De Klerk? Laat het ons weten via adkstichting@gmail.com, dan nemen we het concert op in ons overzicht.

Bakenessergracht

Van Veldhoven & Havinga

Zo 8 nov 2020 | St. Josephkerk Haarlem |15.30 uur | RESERVEREN VERPLICHT

Concert door sopraan Klaartje van Veldhoven en organist Matthias Havinga. Zij brengen een afwisselend programma met werken van onder meer Hendrik Andriessen en Albert de Klerk.

RESERVEREN VERPLICHT!
Ut kunt maximaal twee toegangskaartjes reserveren via dit formulier.

Toegang is gratis (collecte bij de uitgang).

Organisator: Andriessen/De Klerk Stichting

Bakenessergracht

EVA Vocaal Ensemble m.m.v. Ton van Eck (orgel)

8 mei 2021 | Kathedrale Basiliek St. Bavo Haarlem

EVA Vocaal Ensemble brengt samen met organist Ton van Eck een programma met werken voor koor en/of orgel van Hendrik Andriessen en Albert de Klerk.

Meer informatie volgt.

Een initiatief van:
Andriessen/De Klerk Stichting
Franz Schubertlaan 1
2102 EJ Heemstede
adkstichting@gmail.com

Ontvang onze Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie en wetenswaardigheden over de Andriessen/De Klerk Stichting. Inschrijven nieuwsbrief >>