Agenda

In de agenda vindt u een overzicht van concerten waarin muziek van Hendrik Andriessen en/of Albert de Klerk wordt uitgevoerd. Het betreft zowel concerten die door de Andriessen/De Klerk Stichting worden georganiseerd (concerten met een blauwe achtergrond) als concerten die door anderen worden georganiseerd.

Voert u binnenkort muziek uit van Andriessen en/of De Klerk? Laat het ons weten via adkstichting@gmail.com, dan nemen we het concert op in ons overzicht.

Bakenessergracht

Vocaal ensemble EVA m.m.v. Ton van Eck (orgel)

9 mei 2020 | 16.00 uur | Kathedrale Basiliek St. Bavo Haarlem

EVA Vocaal Ensemble verzorgt op 9 mei 2020 het openingsconcert van de zaterdagmiddagserie in de Haarlemse Kathedrale Basiliek. Zij zullen begeleid worden door Ton van Eck, titulair organist. Op het programma werken van Hendrik Andriessen en Albert de Klerk.

Organisator: Andriessen/De Klerk Stichting i.s.m. Zaterdagmiddagconcerten Kathedrale Basiliek

Bakenessergracht

Concert Zang en Vriendschap

8 november 2020 | 15.30 uur | St. Josephkerk Haarlem

Zangers van het Haarlemse Zang en Vriendschap verzorgen op zondag 8 november 2020 een concert. Onder leiding van dirigent Arno Vree brengen zij muziek van onder meer Hendrik Andriessen en Albert de Klerk.

Organisator: Andriessen/De Klerk Stichting

Een initiatief van:
Andriessen/De Klerk Stichting
Franz Schubertlaan 1
2102 EJ Heemstede
adkstichting@gmail.com

Ontvang onze Nieuwsbrief
Blijf op de hoogteĀ van alle informatie en wetenswaardigheden over de Andriessen/De Klerk Stichting. Inschrijven nieuwsbrief >>