Agenda

In de agenda vindt u een overzicht van concerten waarin muziek van Hendrik Andriessen en/of Albert de Klerk wordt uitgevoerd. Het betreft zowel concerten die door de Andriessen/De Klerk Stichting worden georganiseerd (concerten met een blauwe achtergrond) als concerten die door anderen worden georganiseerd.

Voert u binnenkort muziek uit van Andriessen en/of De Klerk? Laat het ons weten via adkstichting@gmail.com, dan nemen we het concert op in ons overzicht.

Bakenessergracht

EVA Vocaal Ensemble m.m.v. Ton van Eck (orgel)

3 juli 2021 | 17.00 uur | Koepelkathedraal Haarlem

EVA Vocaal Ensemble brengt samen met organist Ton van Eck een programma met werken voor koor en/of orgel van Hendrik Andriessen en Albert de Klerk. Dit concert organiseren we in samenwerking met de Stichting Willibrordusorgel.

Reserveren is verplicht! Ga naar de website van de Stichting Willibrordusorgel.

Bakenessergracht

Van Veldhoven & Havinga

11 februari 2022 | St. Josephkerk Haarlem

Sopraan Klaartje van Veldhoven en organist Matthias Havinga hebben in de Haarlemse St. Josephkerk een cd opgenomen met werken van onder meer Hendrik Andriessen. Tijdens dit concert wordt de cd gepresenteerd en zullen zij werken van de cd uitvoeren.

Organisator: Andriessen/De Klerk Stichting

Een initiatief van:
Andriessen/De Klerk Stichting
Willemstraat 12
8601GH Sneek
adkstichting@gmail.com

Ontvang onze Nieuwsbrief
Blijf op de hoogteĀ van alle informatie en wetenswaardigheden over de Andriessen/De Klerk Stichting. Inschrijven nieuwsbrief >>