Agenda

In de agenda vindt u een overzicht van concerten waarin muziek van Hendrik Andriessen en/of Albert de Klerk wordt uitgevoerd. Het betreft zowel concerten die door de Andriessen/De Klerk Stichting worden georganiseerd (concerten met een blauwe achtergrond) als concerten die door anderen worden georganiseerd.

Voert u binnenkort muziek uit van Andriessen en/of De Klerk? Laat het ons weten via adkstichting@gmail.com, dan nemen we het concert op in ons overzicht.

Bakenessergracht

EVA Vocaal Ensemble m.m.v. Ton van Eck (orgel)

9 mei 2020 | Kathedrale Basiliek St. Bavo Haarlem

AFGELAST!

We hopen dit concert op een later moment doorgang te laten vinden.

Bakenessergracht

Concert Zang en Vriendschap

8 november 2020 | 15.30 uur | St. Josephkerk Haarlem

Zangers van het Haarlemse Zang en Vriendschap verzorgen op zondag 8 november 2020 een concert. Onder leiding van dirigent Arno Vree brengen zij muziek van onder meer Hendrik Andriessen en Albert de Klerk.

Organisator: Andriessen/De Klerk Stichting

Een initiatief van:
Andriessen/De Klerk Stichting
Franz Schubertlaan 1
2102 EJ Heemstede
adkstichting@gmail.com

Ontvang onze Nieuwsbrief
Blijf op de hoogteĀ van alle informatie en wetenswaardigheden over de Andriessen/De Klerk Stichting. Inschrijven nieuwsbrief >>