Agenda

In de agenda vindt u een overzicht van concerten waarin muziek van Hendrik Andriessen en/of Albert de Klerk wordt uitgevoerd. Het betreft zowel concerten die door de Andriessen/De Klerk Stichting worden georganiseerd (concerten met een blauwe achtergrond) als concerten die door anderen worden georganiseerd.

Voert u binnenkort muziek uit van Andriessen en/of De Klerk? Laat het ons weten via adkstichting@gmail.com, dan nemen we het concert op in ons overzicht.

Première Sonate ‘Da pacem, Domine’

13 september 2022 | Grote of St. Bavokerk Haarlem | 20.00 uur

Vorig jaar werd de verloren gewaande Sonate ‘Da pacem, Domine’ van Hendrik Andriessen teruggevonden.

Erik Jan Eradus zal het werk ruim een eeuw nadat het voor het laatst klonk opnieuw in première brengen op het orgel van de Grote of St. Bavokerk in Haarlem.

Het concert begint om 20.00 uur. Reserveren via www.bavo.nl, de reserveringskosten bedragen € 3,50.

Organisator: Stadsorgelconcerten Haarlem & Andriessen/De Klerk Stichting

Een initiatief van:
Andriessen/De Klerk Stichting
Willemstraat 12
8601GH Sneek
adkstichting@gmail.com

Ontvang onze Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie en wetenswaardigheden over de Andriessen/De Klerk Stichting. Inschrijven nieuwsbrief >>